IFTTT

If This Then That - Vær proaktiv, automatisk

Photo: IFTTT

‘If This Then That’ eller bare IFTTT er et online program der gør, hverdagen nemmere for individer og SMVer. Det hele handler om hændelser - når der sker en hændelse "X", skal "Y" ske automatisk. Alt sammen uden behov for kode. Du laver nogle såkaldte opskrifter og så er du i gang.

Hvis du f.eks. er interesseret i hvad dine konkurrenter går og laver, kan du lave en “Sporing og alarm”.
Med IFTTT “Alerts” har du en effektiv måde at holde dig opdateret om dine konkurrenters aktiviteter. Hvis du f.eks. vil vide, hvilke anmeldelser konkurrent X modtager på TripAdvisor, kan du bruge IFTTT til at oprette en tracker, der registrerer omtaler om den pågældende virksomhed.
Din opskrift vil sige, "hvis konkurrent 'X' nævnes på TripAdvisor, send mig en e-mail", eller "hvis konkurrent 'X' poster noget på Sociale Medier om et bestemt emne, send mig en e-mail".

Du kan også bruge IFTTT til at spore lokale begivenheder i dit område, så du kan bruge arrangementer på dine sociale medier. På denne måde kan du tweet eller poste om en kommende lokal begivenhed, hvilket gør dig selv til en integreret del af lokalsamfundet og fortæller potentielle gæster, hvad der sker i området.

Automatisk relevant og kontekstuel på sociale medier
Der er rigtig meget at hente ved at være tilstede hvor dine brugere er. Og i denne tid er det online. Men du skal også være relevant og interessant. Du kan bruge IFTTT at holde din virksomheds indhold opdateret. Hvis det f.eks. regner, kan du bruge IFTTT til at oprette en post om dine ekstraordinære indendørs faciliteter til flere sociale medie platforme.

De tre første opskrifter du laver er gratis. Hvis du har lyst til flere koster det $4 om måneden. Se mere på www.ifttt.com

Interesseret? Se mere i denne IFTTT video