Corpay

Corpay - Automatisering af bogføring

Photo: Corpay

Corpay (Tidl. Roger.ai) lever sammen med dit økonomisystem, og lader dig opsætte simple regler, der kan automatisere alt lige fra kreditorstyring til regningsbetaling - og kan endda klare bogføringen helt uden manuelt arbejde.

Brug automatisering til at vokse din forretning. De smarteste virksomheder er besatte af at automatisere så mange processer som muligt, så de kan være foran konkurrenter og skalere deres virksomhed uden at øge lønudgifterne. Corpay er designet til at give dig og dit team tid tilbage ved at automatisere alle de daglige finansielle opgaver som scanning af bilag, regningsbetaling og godkendelse.

Én inbox til alle dine udgifter
Send, upload, eller tag et billede af dine regninger og kvitteringer, og lad Corpay scanne, genkende og sende al data direkte til dit økonomisystem.

Avancerede workflows til din virksomhed
Opret workflows med flere regler, der automatiserer processer baseret på fx. beløb, kreditor, hvem regningen er uploadet af, og andre variabler. Automatisér kontering og afstemning.

Intelligent kreditorstyring
Brug Corpay til at betale regninger baseret på regler du sætter op, og stop med at bekymre dig om forfaldsdatoer og betalingsmetoder.

Roger fungerer med dine andre services
Tag automatisering til det næste niveau ved at koble Corpay til dine eksisterende værktøjer. Send notifikationer til medarbejdere i Slack, og bogfør automatisk alt i dit økonomisystem, eller gem kvitteringer automatisk i Dropbox

Pris: fra 345 kr om måneden Find den på www.corpay.dk 

Interesseret? Se mere i denne Corpay/Roger video