HelloSign

HelloSign - Spar tid med digitale signaturer

Photo: HelloSign

HelloSign har gjort det administrative arbejde med signaturer digitalt, så du kan frigive tid og ressourcer til andre opgaver og slippe for unødvendigt papirarbejde og langsommelige processer.

Ofte bliver udvikling, spændende projekter og nye samarbejder forsinket grundet administrativt papirarbejde, der er nødvendigt, men ikke desto mindre tidskrævende og slidsomt.

I stedet for at sende kontrakter og dokumenter frem og tilbage for at printe dem ud og signere dem, har HelloSign udviklet en platform, hvor signeringsprocessen er blevet digitaliseret. Det gør processen meget mindre tidskrævende for jer, når I skal klare papirarbejdet. Faktisk underskrives kontrakter med HelloSign op til 80 % hurtigere end traditionelle papirbaserede kontrakter.

Med HelloSign får du adgang til en lang række kontraktskabeloner, og du kan nemt tilføje dit firmalogo, slogan og personlige meddelelser, så det altid er tydeligt, at kontrakten kommer fra dig. Du kan også uploade din egen pdf.

Platformen kan blandt andet hjælpe dig, når du laver salgskontrakter til nye leverandører, når du laver kontrakter til nye sæsonmedarbejdere, eller når du starter et nyt projekt op med samarbejdspartnere.

HelloSigns e-signaturer er juridisk bindende, og med et ikke-redigerbart revisionsspor på hver signaturanmodning, sikrer du, at alle handlinger såsom adgang til dokumentet, gennemgang og underskrifter spores grundigt og tidsstemples. Det er din sikkerhed for, at kontrakten håndteres korrekt.

Du kan komme i gang med HelloSign fra 15 $ pr. måned, og du kan læse mere om platformen her: https://da.hellosign.com/

Interesseret? Se mere i denne HelloSign video

Læs iøvrigt, hvordan DKNT har benyttet HelloSign