FirstAgenda

First Agenda - Hold bedre og mere produktive møder

Photo: FirstAgenda

First Agenda er en enkel, intuitiv og let digital mødeløsning, der hjælper dig til at effektivisere dine møder og samtidigt sparer dig for både tid og ressourcer.

Det er vist ikke for meget at sige, at vi alle har prøvet at sidde til et møde, der var spild af tid. Faktisk er op mod 50 % af alle møder uproduktive, og 2⁄3 af alle møder ender uden en beslutning. Det er ikke mindst spild af tid, men også spild af penge. Faktisk bruger vi i Danmark hver dag 1,8 milliarder kroner på at afholde møder. Derfor kan First Agenda være din vej til både at spare tid og penge.

Med First Agenda kan du samle alle møder og alt mødemateriale på ét sted, så indkaldelser og agendaer ikke forsvinder i indbakkens strøm af mails. First Agenda giver dig et nemt overblik over dit møde med let tilgang til agenda og bilag, og du har blandt andet mulighed for at skrive noter og understrege, markere eller tegne i alle tilknyttede dokumenter både før, under og efter mødet.

Du kan desuden nemt samarbejde med andre, hvis dit møde involverer folk fra andre organisationer - for eksempel hvis du skal planlægge events på tværs af din destination.

Teknologien i First Agenda kan desuden selv tage noter fra mødet, så I ikke behøver sætte lid til en referent. Efterfølgende kan du let dele en opsummering eller hele referatet med deltagerne efterfølgende. Efter mødet kan du desuden søge i din mødehistorik, når du skal finde tilbage til referatet fra mødet, hvor Torben fra strandkiosken havde en god pointe, eller hvor der blev uddelegeret opgaver til byens årlige musikfestival.

First Agenda skræddersyer mødeløsningen - og dermed også prisen - til dine behov. Du kan læse mere og booke en gratis demo af systemet her: https://firstagenda.com/da/

Interesseret? Se mere i denne FirstAgenda video