Notion

Notion - Få struktur på din arbejdsdag

Photo: Notion

Med Notion får du alt dit arbejde samlet på samme sted. Dermed slipper du for at rode rundt mellem forskellige værktøjer og kan nemmere strukturere din arbejdsdag uden unødig og tidskrævende administration.

Med den digitale platform, Notion, kan du samle alt dit arbejde og hele dit team ét sted, så I får et nemmere overblik over projekter, opgaver, noter og dokumenter og undgår, at noget går tabt, fordi det er spredt på forskellige computere og i forskellige programmer.

Notion giver dig værktøjer, der passer til alle dele af din organisation. For eksempel kan du samarbejde med dine kolleger om udviklingen af et produkt eller koncept ved at lave handlingsplaner eller sammen skrive produktspecifikationer. Du kan klare HR-opgaverne ved at lave en “wiki” der forklarer alt om din virksomhed og bruge den til nem onboarding af for eksempel sæsonmedarbejdere. Du kan lave en designguide, så du sikrer dig, at dit logo, dine farver og din font altid bliver brugt på jeres markedsføringsmateriale, så jeres gæster altid kan genkende jer. Og så kan du styre salg- og marketingdelen gennem et CRM-system, hvor du kan holde styr på både kunder, partner og leverandører, og du kan planlægge opslag på din Facebook- og Instagramside gennem en indbygget content-kalender.

Desuden kan du give hele dit team adgang til Notion, så det er nemt for alle at finde frem til dét, de skal bruge. På den måde undgår du, at noget går tabt, hvis nogle medarbejdere for eksempel stopper, eller hvis I arbejder på skiftende tidspunkter, så alle ikke har mulighed for at snakke sammen fysisk.

Du kan komme gratis i gang med Notion eller opgradere til premium-planer fra 4 $ om måneden ved behov. Læs mere og kom i gang med platformen her: https://www.notion.so/.

Interesseret? Se mere i denne Notion video